ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ ΚΑΓΙΑ

ΠΙΠΕΡΙ ΜΑΥΡΟ
Χρησιμοποιείται σε σάλτσες για κρέας, σε ψητά, σε ψάρια, μαρινάδες, ροστ μπιφ και σε όλα τα κοκκινιστά.

ΠΙΠΕΡΙ ΚΟΚΚΙΝΟ ΓΛΥΚΟ
Χρησιμοποιείται στο μαγείρεμα ψητών σχάρας, τη σαλάτα και δίνει ιδιαίτερο άρωμα στα κοκκινιστά.

ΠΙΠΕΡΙ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΑΥΤΕΡΟ
Χρησιμοποιείται στο μαγείρεμα ψητών σχάρας, τη σάλτσα και δίνει ιδιαίτερο άρωμα στα κοκκινιστά.

ΠΙΠΕΡΙ ΠΡΑΣΙΝΟ
Χρησιμοποιείται σε σάλτσες, ομελέτες, χορτόπιτες, ψητά, ροστ μπηφ, φαγητά κατσαρόλας και ταψιού. Το μυστικό του κάθε Σεφ. Έχει ιδιαίτερο άρωμα και γεύση. Ρίχνετε στο τέλος του ψησίματος για να έχει την ευωδία που πρέπει.

ΠΙΠΕΡΙ ΚΑΓΙΕΝ
Χρησιμοποιείται σε κοκκινιστές σάλτσες, δίνει ιδιαίτερο άρωμα και χρώμα, είναι καυτερό.

ΠΙΠΕΡΙ ΛΕΥΚΟ
Χρησιμοποιείται σε λευκές σάλτσες, ομελέτες, χορτόπιτες, σε ψητά και μπουρεκάκια.

ΚΑΝΕΛΛΑ
Αρωματίζει το κυνήγι και τα κρέατα, ιδιαιτέρως το χοιρινό, τις σάλτσες, τις μακαρονάδες και τα οστρακοειδή. Η χρήση της στη ζαχαροπλαστική είναι απαραίτητη.

ΜΟΣΧΟΚΑΡΥΔΑ
Δίνει ένα ιδιαίτερο άρωμα στις λευκές  σάλτσες και στις μαρινάτες, σε σουφλέ, παστίτσιο, μουσακά, κροκέτες τυριού και πατάτας, τυρόπιτες  ογκραντέν λαχανικών και ζυμαρικών.

ΓΑΡΥΦΑΛΛΑ
Χρησιμοποιείται σε κοκκινιστά κρέατα, σαλτσές για ζυμαρικά. Η χρήση του στη ζαχαροπλαστική θεωρείται απαραίτητη.

ΜΠΑΧΑΡΙ
Αρωματίζει σάλτσες κρέατος,ψαριών. Ολόκληροι οι κόκκοι του είναι κατάλληλοι για κυνήγι, μαρινάτες, αρωματικές σάλτσες και πίκλες.

ΓΛΥΚΑΝΙΣΟ
Χρησιμοποιείται στην ποτοποιεία, αρτοποιεία και στη ζαχαροπλαστική. Δίνει άρωμα σε άρτους, κουλουράκια, παξιμάδια.

ΚΥΜΙΝΟ
Άτριβο χρησιμοποιείται στο ζυμωτό ψωμί και σε μπισκότα λαδιού. Τριμμένο δίνει μοναδική γεύση σε σουτζουκάκια, στο στιφάδο, στα κεφτεδάκια και στις πίκλες.

ΚΟΥΛΙΑΝΔΡΟ
Χρησιμοποιείται σε κουλουράκια, παξιμάδια και άρτους.

GRILLO ΚΡΕΑΣ-ΜΠΡΙΖΟΛΕΣ
Πασπαλίζετε  1 κιλό κρέας με μια – δύο κουταλιές Grillo. Αφήνετε για 8 λεπτά και μετά το μαγειρεύετε ψητό, βραστό ή κοκκινιστό. Θα έχετε την υπέροχη γεύση των αγνών μπαχαρικών ΚΑΓΙΑ.

GRILLO ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ
Πασπαλίζετε το κοτόπουλο ή τη γαλοπούλα μέσα και έξω με δύο έως τρεις κουταλιές Grillo. Αφήνετε για 8 λεπτά και μετά μαγειρεύετε το ψητό, βραστό ή κοκκινιστό. Θα έχετε την υπέροχη γεύση των αγνών μπαχαρικών ΚΑΓΙΑ.

GRILLO  ΚΕΦΤΕΔΑΚΙΑ
Ρίχνετε σε 1 κιλό κιμά περίπου μία έως δύο κουταλιές Grillo και το ζυμώνετε. Μετά μαγειρεύετε τα μπιφτέκια ή τα σουτζούκια όπως θέλετε, ψητά, τηγανητά ή με σάλτσα. Θα έχετε την υπέροχη γεύση των αγνών μπαχαρικών ΚΑΓΙΑ

ΣΚΟΡΔΟ ΓΚΡΑΝΟΥΛΕ
Χρησιμοποιείται στο πασπάλισμα αρνιού σούβλας, σε μπριζόλες, κεφτεδάκια, μπιφτέκια και όπου θέλουμε τη γεύση του.

ΣΚΟΡΔΟ ΠΟΥΔΡΑ
Χρησιμοποιείται στην παραδοσιακή σκορδαλιά, σε ροστ μπηφ, μπιφτέκια  και στο σκορδόψωμο.

ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΠΟΥΔΡΑ
Αντικαθιστά το χλωρό ή το ξερό κρεμμύδι. Δίνει μια πιο γεμάτη γεύση στα πικάντικα φαγητά με κρέας, πουλερικά, ψάρια, σούπες και στις σάλτσες.  

ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΦΛΕΪΚΣ
Πριν τη χρήση του το μουσκεύουμε  και κατόπιν το χρησιμοποιούμε σε όλα τα φαγητά που θέλουν κρεμμύδι, ιδιαίτερα στα κεφτεδάκια, μπιφτέκια και σε όλα τα λαδερά.

ΚΑΡΥ
Χρησιμοποιείται για το χρωματισμό του ρυζιού, στο κοτόπουλο και σε διάφορες πικάντικες σάλτσες, ιδιαίτερα στο ρολό κοτόπουλου και στην κινέζικη κουζίνα.

ΤΣΙΛΙ
Χρησιμοποιείται σε σάλτσες κοκκινιστές, είναι πολύ καυτερό και γευστικό.

ΤΣΙΛΙ ΠΙΠΕΡΙΤΣΑ
Χρησιμοποιείται για πικάντικη γεύση σε όσπρια, κοκκινιστά, ψάρια, κρέατα, κυνήγι.

ΜΠΟΥΚΟΒΟ ΓΛΥΚΟ
Είναι σπασμένη κόκκινη πιπεριά γλυκιά που χρησιμοποιείται σε σούπες, όσπρια, κοκκινιστά και σε σουβλάκια.

ΜΠΟΥΚΟΒΟ ΚΑΥΤΕΡΟ
Είναι σπασμένη κόκκινη πιπεριά  καυτερή που χρησιμοποιείται σε σούπες, όσπρια, κοκκινιστά και σε σουβλάκια.

ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ
Χρησιμοποιείται για την παρασκευή της επιτραπέζιας μουστάρδας προσθέτοντας ξύδι και λάδι, σε πατάτες φούρνου και ψητά φούρνου.

ΜΑΧΛΕΠΙ
Δίνει άρωμα, ξεχωριστή γεύση και νοστιμιά σε παρασκευάσματα αρτοποιείας και ζαχαροπλαστικής. Χρησιμοποιείται σε  τσουρέκια, άρτους, κουλουράκια, βουτήματα και παξιμάδια.

ΚΑΚΟΥΛΕ
Χρησιμοποιείται στην αρτοποιεία και τη ζαχαροπλαστική. Δίνει άρωμα και νοστιμιά σε τσουρέκια, κουλουράκια και βουτήματα.

ΚΑΡΥΔΑ
Χρησιμοποιείται στη ζαχαροπλαστική, για τρουφάκια, γλυκά ταψιού κ.α.

ΒΑΝΙΛΙΑ
Χρησιμοποιείται ιδιαίτερα στη ζαχαροπλαστική καθώς επίσης και στην Παρασκευή διαφόρων λικέρ. Διαδεδομένο καρύκευμα για γλυκά, κρέμες , παγωτά, σαντιγύ και ζύμες.

ΣΟΥΣΑΜΙ
Χρησιμοποιείται σε αρτοσκευάσματα και κουλούρια, ιδιαίτερα στην εξωτερική  επιφάνεια  του ψωμιού  καθώς επίσης και στη γέμιση  μπακλαβά και καταϊφι.

ΖΙΓΓΙΒΕΡΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ
Χρησιμοποιείται κυρίως  σε κιμά για να έχουν ιδιαίτερη γεύση τα κεφτεδάκια.

Βρίσκεστε εδώ: Home ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΜΠΑΧΑΡΙΚΩΝ Οδηγίες Χρήσης