ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ ΚΑΓΙΑ

Εταιρικά νέα

Η εταιρία μας επεκτείνει δυναμικά τις δραστηριότητές της στο εξωτερικό. Τα προϊόντα μας διακινούνται πλέον μέσω πρότυπων Ομίλων διανομής ειδών διατροφής και σε αρκετές Χώρες της Ευρώπης. Η διασφάλιση υψηλών προδιαγραφών ποιότητας των προϊόντων μας συντελεί στην ξεχωριστή παρουσία τους και στις αγορές του εξωτερικού.
Η εταιρία μας εμπλουτίζει συνεχώς τη γκάμα της με νέα προϊόντα (όπως ζάχαρη άχνη, σιμιγδάλι, pop corn, σακούλες ψησίματος κ.α.) με σκοπό την ικανοποίηση των αναγκών και των απαιτήσεων του σύγχρονου καταναλωτή.
Η εξωστρέφεια και η διαρκής παρουσία μας στην αγορά, η υιοθέτηση νέων προϊόντων, η εμμονή στην ποιότητα των προϊόντων μας και η δυναμική ανάπτυξη στις αγορές του εξωτερικού, δημιουργούν  νέες προοπτικές για εμάς και συνθέτουν τα βασικά συστατικά της σταθερής αναπτυξιακής πορείας της εταιρίας μας για το 2012.

Η πλήρης γκάμα μηχανημάτων επεξεργασίας και συσκευασίας μπαχαρικών και αρωματικών φυτών της εταιρίας μας, πρόσφατα απέκτησε επιπλέον 5 νέα σύγχρονα μηχανήματα ευρωπαϊκών προδιαγραφών, για τη διασφάλιση ποιοτικότερης παραγωγής και προστιθέμενης αξίας των αγνών μπαχαρικών και αρωματικών φυτών ΚΑΓΙΑ.

Εν όψει της εορταστικής περιόδου του Πάσχα, η εταιρία μας σας προτείνει βαφές αυγών μη τοξικές για κρύο και ζεστό νερό. Επίσης σας γνωστοποιούμε δύο νέα προϊόντα που προστέθηκαν στην γκάμα των μπαχαρικών με μύλο, το Σκορδοπίπερο και το Mix Μπαχαρικών με 4 πιπέρια, κόλιανδρο & μπαχάρι. Η συσκευασία μας σε μύλο είναι ιδανική για επιτόπου τρίψιμο στο πιάτο σας διατηρώντας μέχρι τον τελευταίο κόκκο το άρωμα και την γεύση των μπαχαρικών. Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο: 2610 640310 ή στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να το δείτε. , προκειμένου να σας ενημερώσουμε και να επωφεληθείτε από τις συμφέρουσες προσφορές μας.

Βρίσκεστε εδώ: Home ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΝΕΑ