ΠΡΟΦΙΛ

  Οι σύγχρονες ανάγκες και οι ρυθμοί της εποχής απαιτούν αποτελεσματική και άμεση διακίνηση των αγαθών, έλεγχο και συνεχή βελτίωση της ποιότητας. Έτσι η ανάγκη έδωσε ώθηση στο όραμα.

  Το 1978 ιδρύθηκε στην Πάτρα η Βιομηχανία Συσκευασίας Μπαχαρικών ΚΑΓΙΑ. Το όνειρο του ιδρυτή της εταιρίας, Νικόλαου Καγιά έγινε πραγματικότητα. Νέες μέθοδοι διαλογής προϊόντων, παρακολούθηση και συνεχής αύξηση της ποιότητας, υψηλές προδιαγραφές τυποποίησης και συσκευασίας είναι μερικά μόνο από τα χαρακτηριστικά της εταιρίας που την τοποθετούν σήμερα στις πρώτες θέσεις στο χώρο των μπαχαρικών και των τροφίμων. Με έντονη, συνεχή και διαρκώς εξελισσόμενη παρουσία στην αγορά εδώ και 50 χρόνια, ανταποκρίνεται πλήρως στις συνθήκες του ανταγωνισμού και στις υψηλές απαιτήσεις της αγοράς με όσο το δυνατόν πιο αγνά προϊόντα ποιότητας.

  Πάντα με πρωτοπορία και δυναμισμό, τα μπαχαρικά ΚΑΓΙΑ κέρδισαν την Ελληνική και ξένη αγορά. Το 1990 τα προϊόντα ΚΑΓΙΑ βραβεύτηκαν με το Χρυσό Αστέρι της Ευρώπης. Η ασταμάτητη έρευνα και η δημιουργία καινούργιων μιγμάτων χαρίζουν στα μπαχαρικά ΚΑΓΙΑ μοναδικότητα, πρωτοπορία και διάκριση.

  Με κύριο στόχο την ικανοποίηση των αυξανόμενων αναγκών της σύγχρονης αγοράς, υιοθετούμε και εξελίσσουμε διαρκώς νέες μεθόδους διαλογής των προϊόντων με συνεχή παρακολούθηση για τη διασφάλιση της ποιότητας τους και την τήρηση υψηλών προδιαγραφών τυποποίησης και συσκευασίας τους.