ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ

  Tο εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό μας, με τη φιλική και άμεση εξυπηρέτηση ανταποκρίνεται πλήρως στην κάλυψη των απαιτήσεων σας. Διακρινόμαστε για τη διαρκή εκπαίδευση και αξιολόγηση των ανθρώπων μας με στόχο την αποτελεσματικότερη συνεργασία μας. Με συνολικά 80 άτομα προσωπικό, ισχυρό δίκτυο έμπειρων πωλητών και αντιπροσώπων, η εταιρία μας παρέχει τις υπηρεσίες της πανελλαδικά, στην Κύπρο και στις Βαλκανικές Χώρες.

  Η παράδοση των εμπορευμάτων ολοκληρώνεται σε άμεσο χρονικό διάστημα από τη λήψη των παραγγελιών, με τα μεταφορικά μας μέσα, στον τόπο της επιθυμίας σας. Οι πωλητές της εταιρίας μας ταξιδεύουν και μετακινούνται συνεχώς σε όλο τον Ελλαδικό χώρο για τη λήψη παραγγελιών και την ενημέρωση των πελατών σχετικά με τα νέα προϊόντα, έτσι βρίσκονται πάντα δίπλα στους συνεργάτες μας με πλήρη εξυπηρέτηση. Το οργανωμένο τμήμα merchandising επισκέπτεται σε τακτά χρονικά διαστήματα το χώρο των πελατών μας για την τακτοποίηση και τη σωστή τοποθέτηση των προϊόντων στα ράφια, τον έλεγχο τυχόν ελλείψεων των προϊόντων και για ενημέρωση και καταγραφή των αναγκών τους.

  Παράλληλα, υπάρχουν διαθέσιμα δυο είδη μεταλλικών και δυο είδη ξύλινων stand διαφορετικών διαστάσεων, τα οποία παρέχουμε στους πελάτες μας, είναι λειτουργικά για την καλύτερη τοποθέτηση και προβολή των προϊόντων και συμβάλλουν στην αύξηση των πωλήσεων.