Κατσικάκι Στη Λαδόκολλα

Κατσικάκι Στη Λαδόκολλα

 

Κατσικάκι στη λαδόκολλα

ΥΛΙΚΑ

•             1,5 κιλό κατσικάκι σε μερίδες

•             250 γραμ. κεφαλοτύρι

•             2 μεγάλα ξερά κρεμμύδια

•             4 πατάτες

•             4 χρωματιστές πιπεριές

•             2 σκελίδες σκόρδο

•             1 κουταλιά σούπας ρίγανη “ΚΑΓΙΑ”

•             2 κουταλιές σούπας μουστάρδα

•             1 φλιτζάνι τσαγιού ελαιόλαδο

•             1/2 φλιτζάνι τσαγιού κρασί λευκό

•             Αλάτι φρεσκοτριμμένο σε μύλο “ΚΑΓΙΑ”

•             Φρεσκοτριμμένο Σκορδοπίπερο σε μύλο “ΚΑΓΙΑ”

•             Grillo για Ψητά Φούρνου “ΚΑΓΙΑ”

•             1 κουταλάκι γλυκού Πάπρικα γλυκιά “ΚΑΓΙΑ”

•             Λαδόκολλες

 

EKTEΛΕΣΗ

Βάζουμε σε μπολ το κρέας και προσθέτουμε τις πατάτες,

τα κρεμμύδια και τις πιπεριές καθαρισμένα και κομμένα σε μεγάλους κύβους. Ρίχνουμε το τυρί κομμένο σε μικρά κομματάκια, τα σκόρδα, τη ρίγανη, τη μουστάρδα, το ελαιόλαδο, το κρασί, το σκορδοπίπερο, την πάπρικα, το Grillo και το αλάτι.

Ανακατεύουμε καλά, σκεπάζουμε και τοποθετούμε στο ψυγείο το λιγότερο για 2 ώρες, μέχρι να μαριναριστεί καλά.

Απλώνουμε δύο μεγάλες λαδόκολλες και αδειάζουμε το μείγμα. Κλείνουμε σε πακέτο και δένουμε σφιχτά με σπάγκο. Τοποθετούμε το πακέτο μέσα σε ταψί, χωρίς να προσθέσουμε νερό και ψήνουμε για 1ώρα και 30’ στους 180 ˚C.